Hindermålning!

Inför jubilueumsåret ska våra tävlingshinder fräschas upp och ett helt nytt hinder skapas! Var med och hjälp till, alla kan vara med – stora som små! Följande datum målar vi:

• Lördag 2/3 kl 13.00 alla hinder ska bäras från hinderförrådet till loftet ovanpå privatstallet – många starka vuxna önskas. Vi börjar även måla.
• Lördag 9/3 kl 13.00 och Söndag 10/3 kl 9.00-13.00 STORA MÅLARHELGEN – idag gör vi klart allt och målar vinnarhindret i designtävlingen.

Designtävling – alla medlemmar är välkomna att lämna in förslag på hur det nya hindret ska se ut. Det består av 6 bommar som ska målas i valfria färger och fält. Bara fantasin sätter gränserna! Rita en skiss och maila till Ellen (ellen.larsson@vasbyridklubb.se) senast 25/2. Under v 9 börjar omröstningen bland alla inkomna bidrag!

Ellen Larsson