Medlemskap

Bli medlem

Välkommen att lösa medlemskap i Väsby Ridklubb. Medlemsavgiften betalas in på bankgiro 5641-5847, Väsby Ridklubb.

Avgiften gäller kalenderårsvis.
Medlemsavgifter är för junior – 400 kr, senior – 600 kr och för familj – 900 kr.

När du är medlem kan du bl.a rida lektion på ridskolan, lösa licens och tävla för klubben, vara med på klubbtävlingar och ungdomssektionens aktiviteter. Du är dessutom försäkrad under din tid på anläggningen. Mer om försäkringen kan du läsa här.

Information till alla medlemmar

Väsby Ridklubb är en ideell förening. Det finns många saker som du som medlem kan hjälpa till med. Vi behöver t ex. alltid funktionärer till våra tävlingar.

Dessutom har vi varje år en Städ- och Fixardag då ska det städas, röjas, målas och filas på hela anläggningen. Titta på ridskolans terminsplanering för datum till kommande städdag. Vi söker även någon eller några som kan hjälpa oss med lagning och fix i stallet – till exempel byta däck på skottkärror, byta vattenkoppar, laga boxväggar, fixa hagstaket och liknande. Kanske kan du hjälpa till medans ditt barn rider? Är du intresserad – prata med någon av ridlärarna!

Vill du komma i kontakt med någon från sektionerna?

Här behövs det också alltid en hjälpande hand. Tävlingssektionen anordnar tävlingar på klubben, både interna serietävlingar i hoppning och dressyr, klubbmästerskap samt lokala och regionala tävlingar varje år. Tävlingssektionen når du på adress: tavling@vasbyridklubb.se

Ungdomssektionen är en fristående del av klubben. De ordnar aktiviteter för alla ungdomar i stallet och även den årliga julfesten. Läs mer om ungdomssektionen på deras egen sida https://www.facebook.com/varkUSEK eller på Instagram @varkusek.