Medlemskap

VäsbykakaBli medlem

Välkommen att lösa medlemskap i Väsby Ridklubb. Medlemsavgiften betalas in på postgiro 56 68 29 – 8, Väsby Ridklubb.

Avgiften gäller kalenderårsvis.
Medlemsavgifter 2017 är för junior – 350 kr, senior – 550 kr och för familj – 700 kr.

När du är medlem kan du bl.a rida lektion på ridskolan, lösa licens och tävla för klubben, vara med på klubbtävlingar och ungdomssektionens aktiviteter. Du är dessutom försäkrad under din tid på anläggningen. Mer om försäkringen kan du läsa här: http://www3.ridsport.se/Svensk-Ridsport/Nyheter/2014/11-12/GemensamOlycksfallsforsakring/

Medlemmar i Väsby Ridklubb har 5% rabatt på Horze, en hästsportbutik i Infra City. Uppge att du är medlem för att få din rabatt.

Information till alla medlemmar

Väsby Ridklubb är en ideell förening. Det finns många saker som du som medlem kan hjälpa till med. Vi behöver t ex. alltid funktionärer till våra tävlingar.

Dessutom har vi varje vårtermin och hösttermin en Städ- och Fixardag då ska det städas, röjas, målas och filas på hela anläggningen. Titta på ridskolans terminsplanering för datum till kommande städdag.

Vill du komma i kontakt med någon från sektionerna?

Här behövs det också alltid en hjälpande hand. Tävlingssektionen anordnar tävlingar på klubben, både interna serietävlingar i hoppning och dressyr, klubbmästerskap samt lokala och regionala tävlingar varje år. Tävlingssektionen når du på adress: tavling@vasbyridklubb.se

Ungdomssektionen är en fristående del av klubben. De ordnar aktiviteter för alla ungdomar i stallet och även den årliga julfesten. Läs mer om ungdomssektionen på deras egen sida https://www.facebook.com/varkUSEK eller på Instagram @varkusek.  Ordförande är Hanna Nelson.