Städ och fixardagar!

Städ- och fixardagar den 27 och 28 juni samt staketbyggardag den 30 augusti

27-28 juni – Städ-och fixdagar

Lördagen  och söndagen efter midsommar så hjälps vi åt att göra anläggningen riktigt sommarfin. Vi krattar, plockar skräp, mockar hagar och fixar sådant som är trasigt runt anläggningen. Instruktioner för vad som behöver göras ges på plats. Om det finns möjlighet så ta gärna med en egen grästrimmer.

Alla hjälpande händer är välkomna mellan kl 8-12 respektive dag . Ta gärna med en egen fikakorg så fikar vi tillsammans på behörigt ”Corona-avstånd” när vi behöver pusta ut från allt arbetet. För att vi inte ska bli för många på plats samtidigt så anmäler du dig till anna-karin.mattsson@comhem.se, ange vilken dag och mellan vilka tider du kan hjälpa till.

30 augusti – Staketbyggardag

Söndagen den 30 augusti fortsätter arbetet att byta staketet (tvärslanorna) runt ridbanan. Halva staketet gjordes förra året och nästa halva behöver fixas i år. Alla som känner att de är hyfsat händiga med en såg och en skruvdragare, eller den som bara kan tänka sig att bära bräder, är varmt välkomna att hjälpa till. Vi inleder arbete kl 10 och jobbar tills vi är klara, troligen vid 15-tiden. Instruktioner för vad som behöver göras ges på plats. För att vi inte ska bli för många så anmäler du dig till anna-karin.mattsson@comhem.se.

Ta gärna med en egen fikakorg så fikar vi tillsammans på behörigt ”Corona-avstånd”.

Varmt välkomna att hjälpa till vid något av dessa tillfällen!

Styrelsen

Ellen Larsson