Välkomna till ridskolan för en riktig HINDER / HOPPDAG för alla

Söndag 24 mars

Den här dagen kan alla vara med:

Grupp 1: Bana med bommar på marken för hästlekis och 1:or och därefter låga hinder för 2:or och 3:or. Du som har ledare på din vanliga lektion har det (ta med egen ledare) och ledare är ok för alla i denna grupp. Du kan välja att hoppa hur lågt du vill. Uppsittning, lite trav och därefter bana. Pris 130 kr inklusive deltagarrosett. Vi rider i nya ridhuset.

Grupp 2: Därefter ”teknikbanhoppning” för nivå 4 och uppåt. Här växlar vi banhoppning med inslag av gymnastik- och lydnadshoppning. Framridning som till klubbtävling i gamla ridhuset och banhoppning i nya ridhuset. Pris 235 kr.

Samling för grupp 1 klockan 13.00, första ritt ca 13.45. Tid för grupp 2 beroende på antal starter i grupp 1. Se startlista. Grupp 2 ansvarar för att plocka undan.

Antalet starter kan komma att begränsas. Hästar tilldelas, ingen önskning (vi vet vilka ni gillar att rida). Anmäl i aktivitetspärmen, anmälan är bindande och avgiften faktureras.  Sista anmälningsdag 20/3.

Privathästar som har tillträde till våra ridhus i vanliga fall är välkomna att vara med och kan anmäla via mail till Monica.gothe@vasbyridklubb.se

Ellen Larsson