Går du i J/U4 eller 5 och vill träna mer dressyr i höst?

Vi startar nu en dressyrträningsgrupp för ponny till hösten för elever som rider ponny eller de mindre stora hästarna på nivå 4-5 för dig som vill utvecklas som ryttare och lära dig mer om att lösgörande övningar och inverkan.

Vi tränar även personlig färdighetsutveckling på olika typer av ponnyer/hästar,  programdelar och jobbar mot att förbereda för klubbtävling i dressyr och på sikt deltagande i ponnycupen, en utbytestävling i dressyr mot andra ridskolor. Gruppen kommer att vara på fredagar udda veckor klockan 16.30-17.15 i nya ridhuset med Ellen som ridlärare, max 6 deltagare. Priset är 270 kr /lektion och fakturerar enligt samma schema som övriga grupper.

Hoppas att just du vill vara med! Skicka din anmälan till ridskolan@vasbyridklubb.se

Ellen Larsson