Sök till Väsby ridklubbs styrelse!

Annons layoutad sök till styrelsen

Väsby Ridklubb är en ideell förening vilket bygger på att vi medlemmar hjälps åt för klubbens utveckling och framtid.
Nu söker vi DIG som vill vara med i styrelsearbetet där fokus är på anläggningsfrågor, arbetsmiljöfrågor och sponsring.

Vi söker 2 ledamöter (mandatperiod 2 år) och 4 suppleanter (mandatperiod 1 år).

Vill du kandidera? Skriv en kort text innehållande nedan information som du mailar till anna.hedlund11@gmail.com senast den 20 december.
–        Vilka frågor vill du jobba med?
–        Vad kan du bidra med utifrån fokusfrågorna?
–        Vilken roll kandiderar du till inom styrelsen? Ange om du kandiderar till posten ordförande.
–        Berätta gärna kort om dig själv och vilken koppling du har till ridskolan

I januari återkopplar valberedningen till dig som kandiderar med information om vårt förslag till styrelse som kommer presenteras på klubbens årsmöte i februari 2022.

Vill du vara med och bidra till föreningen men inte ta en roll i styrelsen är du varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.

Tillsammans med engagemang och glädje skapar och utvecklar vi vår ridklubb!

Hälsningar Valberedningen,
Anna, Marie & Esther