Kafeterian

Information om Kafeterian på Väsby Ridklubb

Vår nybyggda och fantastiskt trevliga cafeteria drivs av oss medlemmar helt ideellt – och det finns en Kafeteriagrupp som ansvarar för inköp, gör schema, grovstädar mm.

Från och med februari 2024 kommer alla ridgrupper tilldelas ett till två datum per termin när de ska bemanna kafeterian i nya ridhuset. Schema läggs ut både i gamla kafeterian och i nya kafeterian. Även på instagram och facebook kommer vi lägga upp veckans schema. Till att börja med har vi schemalagt februari och mars, och vi viss mån april och maj 2024.

Schema Februari
Schema Mars
Schema April

Det går självklart bra att byta datum med andra grupper om den tilldelade tiden inte passar. Vill man stå ett extra pass går det bra att fylla i namn och nummer på ett tomt datum. Har gruppen inte fått något datum så kommer d en få det längre fram.

Undantagna från schemat är hästlekis samt nybörjargrupper med ledare, dvs J1.

Målet är att kafeterian ska vara öppen eftermiddagar och kvällar från ca 16:30 till ca 19:30, samt lördagar mellan klockan 9:00 och 13:30.

I både gamla och nya delen har vi lagt ut kalendrar, där står vilka datum respektive grupp ska bemanna – det räcker om 1 lr 2 personer ansvarar per tillfälle. Bestäm internt i gruppen vem som är ansvarig för att öppna ert datum. Vill föräldrar tex se sina barns lektioner, går det bra att lämna öppet för självservering den tid man är och tittar på lektionen.  I kalendern finns kolumner för kontaktperson samt nummer – skriv upp er där så får ni koden till dörren några dagar innan ni ska ha öppet.

Det är inte svårt att stå i cafeterian, instruktion finns tillgänglig på plats 😊 Dessutom är det roligt och trevligt! Vid frågor går det jättebra att kontakta någon av oss i kafeteriagruppen, nummer till oss finns nedan samt på plats i nya kafeterian.

Allt överskott går tillbaka till oss medlemmar – tidigare har vi sponsrat inköp av hinder, ponnyer och hästar – superbra!

Hoppas att vi ses!

Bästa hälsningar kafégruppen;

Maggan – 070-748 33 20
Cilla – 073-314 03 43
Maria – 070-915 15 72
Annika – 070-322 73 98

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.
Där lägger vi upp öppettider, händelser mm.