Aktuella propositioner till Klubbtävlingar

Proposition seriedressyr 2 2020-10-04 VäRK

SERIEDRESSYR III  söndag den 4 oktober 2020.

Seriehoppning III

Söndagen den 11: oktober 2020

Tävlingen genomförs utan publik, max en medföljare per ryttare.

Klasser:

1. Privatponny LD (eller lägre vid önskemål) Bed. Clearround.
    9.  Lektionsponny Bed. A. (60-70 cm beroende på vilken ponny)
    8.   Lektionshäst Bed. A (80 cm)
    7.  Privathäst Bed. Clearround. (90 cm eller lägre vid önskemål)
    6.Lektionsponny Kval till KM (60-80 cm beroende på ponny) Bed. A:Inverkan
    5.  Privatponny (LC kategori-indelning) Bed. A:Inverkan
    4.  Lektionshäst Kval till KM (90 cm) Bed. A:Inverkan
    3. Privathäst (1 m) Bed.A:Inverkan
    2. Privatponny LB (kategori-indelning) Bed A0:Inverkan
    1. Privathäst 1,10 m Bed A0:Inverkan

Privatryttare kan starta två gånger i klass i klass 10 och 7 på valfria höjder från 60-90 cm.

Anmälan:      Anmäl dig på mail till; monica.gothe@vasbyridklubb.se, senast måndagen den 5:e oktober kl 21.00. Prata med din ridlärare angående hästval innan du anmäler dig! Lektionsryttare måste ange 3 hästalternativ (även om du specialtränar eller hyr en häst). Privatryttare kan efteranmäla sig fram till tävlingens början, det kostar 30 kr extra. Ingen efteranmälan för lektionsryttare. I mån av plats kan även lektionsryttare efteranmäla sig.

För att vara med på lektionsponny/häst måste du ha ridit två godkända blåbärshoppningar för att rida clearroundklassen samt godkännade från ridlärare och två godkända clearroundklasser för att rida Kval till KM-klassen. Rådgör med din ridlärare om du är osäker. Med godkänd menas max 12 fel.

Observera att du inte väljer vilken höjd du vill hoppa på lektionsponny, det bestäms av vilken ponny du blir tilldelad. De mindre ponnyerna hoppar lägre och de större hoppar lite högre.

Observera att anmälan är bindande. Eventuell avanmälan ska ske senast den 8:e oktober kl 20.00. Vid strykning efter det är ryttaren betalningsskyldig.

Samling:       På tävlingsdagen samling för samtliga kl 8.00 för banbygge och startanmälan. Första start kl 9.30. Vi börjar med clearroundklasserna för ponny, därefter stor häst. OBS! Klass 10 – 3 rids blandat i höjdordning. Därefter Klass 2 och 1.

Startavgift:    Lektionsryttare: 235 kronor. Privatryttare: startavgift 80 kr. Efteranmälan fram till tävlingens början: 30 kr (endast privatryttare). Privatryttare kan också göra omstart vid ej felfri ritt i clearroundklasser mot en avgift av 100 kr, som betalas till pg (se nedan) i efterhand.

Startavgiften betalas in till Väsby Ridklubbs plusgirokonto 86774-7. Märk inbetalningen med datum för tävlingen samt namn (ex: 12/3 Anna Andersson). Startavgiften ska vara inbetald senast torsdag 8:e oktober maj, finns inte betalningen inne på plusgirot fredagen den 9:e oktober kommer du inte att få starta på söndagen!

Funktionär:   OBS! Du som är med och tävlar ansvarar själv för att ta med dig en funktionär, t ex förälder eller kompis. Kan du inte ordna en funktionär kommer du själv att sättas upp som funktionär under dagen, så räkna med att vara kvar till ca 17.00. Ange på anmälan om du är funktionär själv eller har med dig någon. Skriv i din anmälan om du har någon som ska vara funktionär eller om du själv är det.

Frågor:          Besvaras av Maria Mjärdner:  maria.mjardner@siemens.com

Matilda Bergvall: mb97@live.se