Aktuella propositioner till Klubbtävlingar

Seriedressyr 2 – Söndagen den 28 april 2024

Klasser:               Lektionsponny: LD:4 2011

Lektionshäst och Privatryttare: LC:1 2024, LB:1 2019, LA:1 2024 och LA:3 2019

Programmen finns på Svenska Ridsport Förbundets webbplats: http://www.ridsport.se/Tavling/Dressyr/

Domare:              Marie Ångman

Anmälan:            Din anmälan ska innehålla ditt namn, telefonnummer, födelsedatum, vilken klass du vill delta i, tävlingsdag, dina hästönskemål samt vilken ridlärare du har pratat med (om du är lektionsryttare).

För giltig anmälan krävs tre häst-önskemål (gäller även hyrryttare, din hyrhäst kan vara sjuk) som ska godkännas av din ridlärare. VIKTIGT! Du måste prata med din ridlärare om dina hästönskemål/program innan du anmäler dig.

Om du inte varit funktionär på en lokal tävling under våren anmäl också vilken lokal tävling du kommer vara funktionär på. (14/4 – Lokal hopptävling för ponny, 12/5 Lokal dressyrtävling för häst).

Anmälan             Mailas senast söndagen den 21 april 2024 kl 24.00 till tavling@vasbyridklubb.se Anmälan är bindande.

Efteranmälan:                 I mån av plats kan du efteranmäla dig. Lektionsryttare behöver godkännande av ridlärare och den extra avgiften är 100 SEK. Privatryttare kan efteranmäla sig fram till tävlingens början (i mån av plats) och det kostar 30 SEK extra.

Strykning:           Strykning skall ske senast torsdagen den 25 april 2024, i annat fall debiteras halva startavgiften.

Startavgift:          Startavgiften betalas in till Väsby Ridklubbs bankgiro 5641–5748 Märk inbetalningen med tävlingsdag samt namn (ex: 29 april, Anna Andersson).

Startavgiften ska betalas senast onsdagen den 24 april 2024.

Avgift/start:       Lektionsryttare 255 SEK, privatryttare 100 SEK.

Tider:                  Första start sker kl. 09.00

Sekretariatet:      Sekretariatet är öppet from 08.00.

Funktionär:        Vi meddelar vem som ska bygga upp och bort dressyrstaketen. Denna information kommer finnas på start- och funktionärslistorna.

Listor:                 Start- och funktionärslistor kommer att sättas upp i stallet och läggas ut på hemsidan (www.vasbyridklubb.se) senast lördagen den 27 april 2024.

Regler:                Regler för klubbtävlingarna finns på hemsidan.

Övrigt:                Maximalt antal startande under dagen är 35. Start i flera klasser i mån av plats.

Om nödvändigt förbehåller vi oss rätten att lotta bort ekipage.

Frågor?               Besvaras av: Eva Borgert Palm 073-988 88 81, eva.borgertpalm@4focus.se.

Välkommen!