Aktuella propositioner till Klubbtävlingar

Väsby Ridklubbs tävlingssektion inbjuder till

SERIEDRESSYR I

Söndagen den 22 mars

Klasser:        LC:1 2015, LB:1 2019, LA:1 2017, Ryttartest Inledande Klass (upp till 4 ryttare rider samtidigt)

Kval till KM:
LC:1 eller högre klass för lektionsponny och privatponny, LB:1 eller högre klass för lektionshäst och privathäst.
Programmen finns i entrén samt på Svenska Ridsport Förbundets webbplats: http://www.ridsport.se/Tavling/Dressyr/

Domare:     Lina Berglund

Anmälan:     Din anmälan ska innehålla ditt namn, telefonnummer, födelsedatum, vilken/vilka klasser du vill delta i, tävlingsdag samt hästönskemål. För giltig anmälan krävs tre hästönskemål (gäller även hyrryttare, din hyr häst kan vara sjuk). Ange även vilken grupp du rider i och för vilken ridlärare.

Anmälan mejlas senast fredagen den 14 mars kl 19.00 till varkdressyrsektion@outlook.com. Anmälan är bindande.

Efteranmälan: I mån av plats kan du efteranmäla dig. Lektionsryttare behöver godkännande av ridlärare och den extra avgiften är 100 SEK. Privatryttare kan efteranmäla sig fram till tävlingens början, det kostar 30 SEK extra.

Strykning:    Strykning skall ske senast torsdag den 19 mars, i annat fall debiteras halva startavgiften.

Startavgift:  Startavgiften betalas till Väsby Ridklubbs postgirokonto:86774–7. Märk inbetalningen med tävlingsdag samt namn (ex: 22 mars Anna Andersson). Startavgiften ska betalas senast onsdagen den 18 mars. Var beredd att visa kvitto på betalningen.

Avgift per start: Lektionsryttare 235 SEK privatryttare 80 SEK.

Tider:            Första start sker kl. 9.00. Sekretariatet öppnar kl. 8.00. Glöm inte att startanmäla dig i sekretariatet innan din klass börjar.!

Funktionär: Du som tävlar kommer att sättas upp som funktionär i en klass. Har du inte själv möjlighet är du ansvarig för att det finns en ersättare. Fullgör du inte funktionärsuppgiften får du inte starta vid nästa klubbtävling.

Listor:           Start- och funktionärslistor kommer att sättas upp i stallet och läggas ut på hemsidan (www.vasbyridklubb.se) senast lördagen den 21 mars.

Regler:          Regler för klubbtävlingarna finns på webbsidan.

Övrigt:          Max antal startande under dagen är 30. Vid fler anmälningar förbehåller vi oss rätten att lotta bort ekipage. De som har anmält sig till två klasser får då i första hand rida en klass.

Frågor?         Besvaras av:

Eva Borgert Palm 073-988 88 81, eva.borgertpalm@4focus.se