Klubbkläder

Vår duktiga ungdomssektion har tagit fram en ny klubbjacka. Jackan är en softshelljacka i figursydd modell, marinblå med logga på bröstet och finns i storlekar mellan 122/128 och XL. Den finns att prova på Hööks. Beställning görs sedan genom att maila namn, storlek och telefonnr till mb97@live.se. När du fått en bekräftelse på din beställning betalar du till ungdomssektionens pg: 126937-2 och anger jacka, namn. Priset är 499 kr för barnstorlekar och 599 kr för vuxenstorlekar samt kostnad för brodyr 49 kr.

Övriga klubbkläder
Ridklubbens tidigare klubbklädeskollektion med blåa tjocktröjor, vita pikéer och överdragsbyxor (Kläderna som hänger i skåpet uppe i cafeterian) går att köpa av oss i USEK på plats i stallet. Beställning av den nya softshell jackan görs till Matilda Bergvall på
mb97@live.se​ . Har du frågor om klubbkläderna är det bara att höra av dig, vi nås via telefon:

Matilda M: 0723613138
Linnea: 0704033760