Ungdomssektionen

Väsby Ridklubb har en aktiv ungdomssektion som vi är mycket stolta över.

Ungdomssektionen kan ni följa på deras egen sida:

eller på Instagram: @varkusek

usek5usek4usek3

Information om uthyrning av ungdomssektionens transport
Vi i ungdomssektionen har en transport, en Thule, Modell Prestige, årsmodell 2011. Den har bommar bak. Man kan välja att åka brett eller smalt, vilka bommar du vill använda talar du om vid bokningen så byter vi till rätt. Transporten är vit utvändigt och ljus och fin invändigt.
Priser/dygn
Lektionshäst eller ponny: 250 kr
Medlem i Väsby Ridklubb: 300 kr
Icke medlem: 400 kr
Rabatter:
Första dagen ni hyr betalar ni ordinarie pris. Andra dagen i rad ni hyr får ni 25% rabatt. Om ni vill hyra längre, kommer vi överens om ett pris.
Transportansvarig är i första hand Maria Kronqvist: 073 853 79 74

Tekniska fakta
Totalvikt: 1350 kg
Lastvikt: 580 kg

Bestämmelser för uthyrning av transporten
För att få hyra ungdomssektionens transport, SNO 283, ska du ha skrivit ett hyreskontrakt med ungdomssektionens styrelse.
Detta kontrakt gäller för det aktuella året. I kontraktet godkänner du bestämmelserna och skriver på att du skall följa dessa.

I transporten skall detta finnas:
– Två bommar för att lasta smalt + en lång och en kort bom
– Ett hösegel
– En liten grep & sopborste
– En krubba & liten hink
– Två stycken transportgrimskaft
Du hämtar och lämnar nyckeln personligen till någon ur u-sek´s styrelse vid överenskommen plats, tid och dag.
Om något saknas när du hämtar transporten kontakta då Maria Kronqvist. Annars kan du bli betalningsskyldig.Innan du lämnar tillbaka nyckeln så ska transporten vara låst, urmockad och tömd på hö. För allas trevnad ska du också tvätta bort ”smuts” som din häst lämnat på väggarna. Vi tillämpar principen ”Lämna transporten så som du själv vill hämta den” det vill säga – Redo för användning. Parkering av transporten sker på gräsplätten intill dem andra transporterna.Om skada, genom vårdslöshet, skulle uppstår på transporten eller dess tillbehör när du hyr den, så blir du betalningsskyldig. Detsamma gäller om något tillbehör skulle försvinna. Om något skulle hända när du är ute och åker, med transporten, kontakta då Maria Kronqvist, transportansvarig på nummer: 073 853 79 74.Avbokning skall ske senast 3 dagar innan bokat datum. Vid senare avbokning eller frånvaro debiteras halva hyresavgiften. Ingen avgift debiteras mot uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.Hyran skall vara betald senast 10 dagar efter bokat datum, annars utgår dröjsmålsränta med 25 % vid första påminnelsen och 50 % vid andra påminnelsen. Betalning sker till Väsby Ridklubbs Ungdomssektion på pg. 12 69 37-2. Glöm inte att skriva vem betalningen är från och för vilket datum.