Tävlingsryttare

Välkommen att lösa tävlingslicens för Väsby Ridklubb.

Lilleman tävling hoppning sommarElin Prisma dressyrIMG_8726

Vi välkomnar alla ryttare till klubben. Vi är en liten tävlingsklubb med mål att alla ska känna sig välkomna. På vår anläggning i Upplands Väsby har vi ett privatstall där flera av våra tävlingsryttare har sina hästar, men klubbens ryttare finns även på andra håll i kommunen och grannkommunerna. Kontaktpersoner till privatryttarna är Elin Tillnert elin_89@hotmail.com och Ellen Larsson ellen.larsson@vasbyridklubb.se Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Vi erbjuder våra tävlingsryttare:

• Möjlighet att tävla lokalt i hoppning och dressyr på hemmaplan
  • Möjlighet att vara med i lag i allsvenskan vid intresse. Klubben bjuder på lagträningar och anmälningsavgift för laget.
  • Licenspresent, tex schabrak, för de ryttare som startar minst 4 tävlingar/år på lokal nivå och uppåt, samt avser att lösa licens även nästa år.
  • Halva priset på startavgiften på våra lokala tävlingar.
  • Årlig kick-off
  • Bra stämning!