Lediga platser

Här kan du se i vilka grupper det finns lediga platser. För att boka en provlektion, kontakta ridskolans kontor: ridskolan@vasbyridklubb.se eller på telefon 08-590 81452 (vi har begränsade möjligheter att svara i telefon)

För att veta vad som ingår i varje nivå läs mer här!

JUNIORGRUPPER

Ett fåtal lediga platser finns. I början av terminen blir det många ändringar, kontakta oss för att hitta en plats: ridskolan@vasbyridklubb.se  eller på telefon 08-590 81452 (vi har begränsade möjligheter att svara i telefon)

UNGDOMS / SENIORGRUPPER

Ett fåtal lediga platser finns på varierande nivå. Kontakta oss för att hitta en plats: ridskolan@vasbyridklubb.se  eller på telefon 08-590 81452 (vi har begränsade möjligheter att svara i telefon)

TRÄNINGSGRUPPER – för dig som vill rida mer

Lördagar 8.40-9.25 Jämna veckor, Hoppträning nivå 4 till 5  – 2 lediga platser

Övriga träningsgrupperna är fulla med väntelista. För att stå på kö, maila oss ridskolan@vasbyridklubb.se eller prata med din ridlärare!