Föreläsning i mental träning: ”Begränsande övertygelser” med Karin Öljemark

Lördag 20 januari 2024 kl 14.00- ca 16.30

Den här föreläsningen är för alla intresserade medlemmar, framförallt om du vill utvecklas i ridningen, träning, om du tävlar eller vill börja tävla. 

Om föreläsningen:
Våra hjärnor filtrerar verkligheten olika, ofta omedvetet för att bekräfta bilden vi har av oss själva och våra förmågor. Detta påverkar dig i högsta grad. Ditt sätt att lära, utvecklas och ha roligt i livet. Bli klokare på hur din hjärna fungerar och lär dig knepen. Få den utveckling du vill ha och de resultat du önskar dig i både stort och smått i framtiden. Kom och lyssna!

Om Karin Öljemark:
Karin Öljemark har en unik kombination av kunskap med lång erfarenhet från att utbilda dressyrhästar och ryttare, coaching och mental träning. Hon har utbildat ett stort antal hästar till svår dressyr, tävlat internationell Grand Prix samt visat ett flertal hästar på unghästchampionat i både Tyskland och Sverige. Karin har tagit upp elever till Grand Prix och brinner för att utbilda både hästar och ryttare med ett helhetstänk där hästens välbefinnande står i centrum.

Anmäl dig till ridskolans mejl: ridskolan@vasbyridklubb.se Pris: 200 kr/person, vi skickar faktura. Antalet platser är begränsade, så skynda dig att anmäla.

Ellen Larsson