Jackpot

Jackpot

Foto

Namn: Vävsla Jackpot
Född: 1999
Stam: e Charley van der Provincialewej u Syster Yster

Jackpot är en pigg och glad shetlandsponny som vi sedan september 2007 är ägare till. Men Jackpot har varit på ridskolan längre än så för innan köpet var vi fodervärd åt honom. Han flyttade till ridskolan i juni 2006 och bodde innan det på en ridskola i Gustavsberg.

Jackpot är välutbildad för att vara en shetlandsponny och går på alla typer av lektioner tom J2. Han kan både hoppa och göra framdelsvändningar! Jackpot är snäll och bra storlek för de mindre barnen. Han kan dock vara lite busig, som små ponnyer ofta är, och man får vara bestämd mot honom. Jackpot är även inkörd.

Jackpot är född på Vävsla Ponnystuteri i Sorunda söder om Stockholm och har visats flera gånger på utställning som unghäst. Jackpots mamma Syster Yster är svart och 95 cm hög. Hon har fått 9 föl som alla heter namn som börjar på Vävlsa. Jackpots pappa, en fuxfärgad hingst, är ELIT-premierad och har tävlat trav, galopp, hoppning och dressyr. Bland annat har han kommit 2:a i SM i trav och 3:a i mini elit-loppet, kommit 3:a i SM i galopp och 5 gånger tävlat shettisgalopp i Globen. I hoppning har han vinster tom LC. Jackpot verkar brås på sin far eftersom även Jackpot är en bra allroundponny!

Namn: Vävsla Jackpot
Född: 23 Maj 1999
Härstamning: e Charley v.d Provincialeweg u Syster Yster – Highball of Marshwood
Uppfödare: Vävsla Ponnystuteri, Sorunda
Ras: Shetlandsponny
Kom till ridskolan: Juni 2006.
Mankhöjd ca 105 cm.

Härstamning

e Charley vd Provincialeweg RS 257
u Syster Yster RS 3828
ee Kismet v. Bunswaard
eu Samira v. Empel
ue Highball of Marshwood RS 165
uu Silvia