Skruva upp skyltar vid våra ridstigar och bilda en anläggningsgrupp

 

Lördagen den 17 oktober mellan kl 13-16 behöver vi hjälp med att skruva upp skyltar runt stigarna vi brukar rida på i skogen. För att ridningen i skogen ska bli tryggare för alla, även de om inte rider, ska vi märka upp de ridstigar vi brukar använda och sätta upp varningsskyltar på de stigar som korsar ridstigarna.

Alla som känner att de är hyfsat händiga med en skruvdragare, eller den som kan tänka sig att bära skyltar och skruvar, är varmt välkomna att hjälpa till. Vi träffas på stallplanen och går sedan ut till de olika stigar som vi brukar rida på.

Vi behöver bära med oss materialet ut i skogen så om du har möjlighet att ta med cykel med packväskor alternativt ryggsäck att ta material i så är det bra. Cykel är en fördel då det är lite längre sträckor som vi behöver sätta upp skyltar på men det går naturligtvis lika bra att frakta materialet till fots. Har du även en egen skruvdragare med bitsats och möjlighet så ta gärna med den också.

Alla hjälpande händer är välkomna. Styrelsen bjuder på fika på behörigt ”Corona-avstånd”. Anmäl dig till annika_risberg@tele2.se så vi vet hur mycket fika vi ska fixa.

Styrelsen och ridskolan behöver också hjälp med att sätta ihop en anläggningsgrupp. Vi skulle behöva ha en grupp av frivilliga, lite händiga personer som kan åta sig att utföra mindre småfix på stall, hus och hagar. Inget avancerat arbete utan sådana små reparationer som kontinuerligt behövs på äldre hus. Ridskolan och styrelsen hjälper till med att meddela vad som kan behövas fixas och gruppen ses en till två gånger i månaden för att hjälpas åt med det. Är det här något för dig? Vi tar emot anmälningar till gruppen när vi ses den 17:e eller så kan du mejla till annika_risberg@tele2.se.

Varmt välkommen till skylt-dagen och anläggningsgruppen!

Styrelsen

 

Styrelsen