Månadsbrev från Ridskolan

Uppdaterat 2018-05-21

Lektionsinformation:

• Sista riddag för vårterminen är den 20/6. Höstterminen startar v. 34
  • Snart kommer fakturan på förskottsbetalningen för höstterminen skickas ut. Till hösten kommer vårt nya ridhus vara klart och ridskolan börjar växa i sin nya kostym. Detta innebär att några grupper redan till hösten kommer få ändrade ridtider. Information ges av gruppens ridlärare.
  • Alla regler för abonnemang på gruppridning hittar du här. Prislistan hittar du här.
  •  Läs allt om ombyggnaden här!
  • Avbokning och förfrågningar om igenridning kan från och med nu även ske via SMS på telefonnr 070-6610228 eller telefon 08-59081452. Alla regler kring avbokning och igenridning kan du läsa här!
  • Gå gärna med i facebookgruppen för din ridgrupp. Varje ridgrupp har en Facebookgrupp där vi informerar. Grupperna hittar du genom att gå till Väsby Ridskola / Ridklubb på Facebook. Om du gör det via en dator: Klicka därefter i vänsterkolumnen på Grupper och leta rätt på din grupps dag och tid. Om du gör det från en telefon: svep med fingret till vänster på listen som börjar med Startsida (under bilden) tills du ser Grupper.

Övrig information:

• Välkomna på familjedag på Nationaldagen 6/6 kl 13-16. Uppvisningar, cafeteria, ryttarloppis, ansiktsmålning och käpphästhoppning med usek, ponnyridning. Läs mer här!
  • På söndag 27/5 är det Seriedressyr 2, terminens sista klubbtävling.
  • Det finns några platser kvar på vuxenlägren i augusti. Alla barnläger är fulla samt vuxenkursen i juni.
  • Omklädningsrummet har skåp som uthyres för 50 kr /termin. Det är ungdomssektionen som ansvarar för uthyrningen, för mer info ta kontakt med dem. Deras kontaktuppgifter finns i entrén och på deras instagram: @varkusek.
  • Behöver du ny utrustning eller vill sälja något? Gå med i vår köp och säljgrupp på facebook, du hittar den här: https://www.facebook.com/groups/620919838118501/
  • Vi söker någon eller några som kan hjälpa oss med lagning och fix i stallet – till exempel byta däck på skottkärror, byta vattenkoppar, laga boxväggar, fixa hagstaket och liknande. Kanske kan du hjälpa till medans ditt barn rider? Är du intresserad – prata med någon av ridlärarna!

Hästinformation:

• Cappuccino är halt och vilar
  • Qalmira går inga lektioner just nu utan rids av personalen.
  • De andra hästarna är igång och jobbar på.